Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fotbalistul din Cugir, Marian Codrea, calificat în finala barajului de promovare în Liga 2 alături de Unirea Ungheni

Publicat

Marian Codrea, fotbalistul din Cugir s-a calificat în finala barajului de promovare în Liga 2 alături de Unirea Ungheni, după ce a câștigat împotriva FC Bihor Oradea. 

Meciul dintre Unirea Ungheni și FC Bihor s-a disputat sâmbătă, 27 mai, iar jucătorii din Mureș s-au impus cu scorul de 3 – 2. Pentru echipa la care joacă fotbalistul din Cugir au marcat Victoraș Astafei ( 2 reușite) și Vinau. 

Codre va juca în finala barajului, alături de Unirea Ungheni împotriva echipei Corvinul Hunedoara, cu care au fost adversari în Seria 9.

”C. S. Unirea Ungheni 2018, la un pas de LIGA a II-a după un meci în care a condus de 3 ori, echipa municipiului reședință de județ F.C. Bihor Oradea!

După meciul din tur, în care roș-albaștri mureșeni au încheiat cu un egal, în inferioritate numerică pe teren după eliminarea lui Codrea(scor 1-1), astăzi, confirmă

înaintea adversarei bihorene faptul că pasiunea, dăruirea, forma fizică și în special dorința, sunt capabile să depășească chiar și o echipă de tradiție, cu un buget de aproape 3 ori mai mare!

Așadar finala de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, le va avea ca protagoniste pe primele clasate în Seria 9, din Liga a III-a, respectiv C. S. Unirea Ungheni 2018 și FC Corvinul 1921 Hunedoara!”, au scris reprezentații echipei din Mureș, pe Facebook.

sursă foto: Facebook, Fc Unirea Ungheni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax