Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

(FOTO) Știrea ta pe Alba24: Atenție, șoferi! S-a surpat șoseaua pe strada Doinei, la intersecția cu Calea Moților din Alba Iulia

Publicat

Șoferii care circulă prin centrul orașului Alba Iulia trebuie să fie atenți să nu rămână cu o roată blocată în asfalt. Incidente de acest gen pot fi cauzate de groapa adâncă proaspăt apărută pe strada Doinei din Alba Iulia (la intersecția cu Calea Moților, lângă sensul giratoriu din apropierea benzinăriei „Europa”). Un cititor Alba24.ro ne-a anunțat, luni, în jurul orei 15.00, despre apariția gropii, insistând asupra pericolului pe care aceasta îl prezintă pentru participanții la trafic.

Sesizat în legătură cu apariția gropii, viceprimarul Simone Albani a cercetat problema și ne-a oferit câteva precizări. Groapa a apărut în urma unei lucrări la canalizare, a unor scurgeri de apă. Reparația a revenit, așadar, societății Apă-Canal.

La ora 16.00, porțiunea de șosea surpată era semnalizată, iar spațiul gol al gropii era umplut cu materiale, pentru a evita pericolele în trafic pe timpul nopții. Marți dimineața, în zonă se vor efectua reparații capitale, suportate de societatea de Apă-Canal.

Din informațiile oferite de viceprimarul Simone Albani, în zona aceea, șoseaua a fost reparată în urmă cu foarte mult timp, aproximativ 10 ani.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

[nggallery id=424]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Anonim

    luni, 09.07.2012 at 19:27

    made in romania,epic..

  2. Seicean

    luni, 09.07.2012 at 19:28

    Ca la noi la nimeni 🙂

  3. Claudiu

    luni, 09.07.2012 at 22:13

    Se poate intampla oriunde. Am vazut si in America masina „inghitita” de asfalt. Bine ca au luat masuri imediat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax