Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 10 ani de la absolvirea promoției 2003 a Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia

Publicat

Au trecut anii și peste Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia, un liceu care, acum 10 ani, toată lumea îl știa ca „numărul 4”. Aproximativ 60 de foști elevi ai colegiului au fost prezenți la prima strigare de catalog, la exact 10 ani de la absolvire. Din păcate pentru aceștia, jumătate dintre ei au lipsit, fiind plecați peste mări și țări. 

Chiar dacă în apropiere două licee se pregăteau de zor pentru petrecerea de absolvire a liceului, foști elevi ai Colegiului Tehnic „Apulum” și-au dat întâlnire pentru prima dată după 10 ani. Aproximativ jumătate din elevii care se petreceau în vara anului 2003 au fost prezenți la reunire. Ceilalţi au lipsit pentru că majoritatea au ales să plece din ţară. Colegii lor s-au bucurat să audă că fiecare din ei au ajuns să aibă numeroase realizări și o carieră strălucită în multe din colțurile globului. Cei care au vrut să-şi reîntâlnească prietenii din liceu s-au distrat cu tort, muzică, dans. Emoții și numeroase depanări de amintiri au fost rețeta unei seri grandioase pentru foștii elevi ai Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia.

Pentru a vedea galeria foto completă, accesați pagina de facebook a ziarului nostru, Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax