Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: 100 de angajați ai unei companii au renovat complet o școală din Alba. Team building cu trafaleți, var și multă voie bună

Publicat

De cele mai multe ori, un team-building al unei corporații se desfășoară după un model standard: câteva jocuri interactive și o petrecere până dimineața. Însă există și excepții, iar un team-building poate lăsa ceva în urmă, pentru comunitate. 

Angajații companiei Oscar (Oscar Downstream), o rețea de benzinării, s-au îmbrăcat în haine de lucru, s-au înarmat cu trafaleți, pensule, găleți de var lavabil și vopsea și au venit în Alba, la Șpring pentru a renova școala gimnazială din Drașov. În clădirea școlii funcționează și grădinița din localitate.

La începutul lunii octombrie, într-o zi de weekend, dis de dimineață, curtea școlii din Drașov era plină ochi de mașini, cu numere din toată țara: 100 de angajați au coborât din automobile și s-au pus pe lucru.

Au văruit pereții, au vopsit, au curățat, dar au și amenajat un spațiu de joacă pentru cei mici.

Reacția primarului Iulia Stănilă

Iulia Stănilă, primarul localității Șpring, a rămas uimită când a văzut cum angajații companiei au venit la Drașov și într-o singură zi au renovat toată școala.

”Doamne, ce oameni! 100 de oameni, 100 de voluntari, peste 100 de copii fericiti! Sâmbătă, Școala Gimnazială Drașov a fost transformată, la propriu!
Au fost zugrăvite și pictate toate sălile de clasă, plus grădinița.

Au fost vopsite scăunelele, și ramele tablelor, au fost montate piese de mobilier pentru bibliotecă, plus că au amenajat un loc de joacă, unul de sport și unul de recreere.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat într-o singură zi ! Nu am mai văzut in viața mea așa mobilizare, iar singura răsplată pentru ei a fost satisfacția sufletească, așteptând doar filmarea cu reacția copilașilor la intrarea în clase”, scria Iulia Stănilă pe Facebook.

Am stat de vorbă cu reprezentații companiei care au detaliat pentru alba24.ro, acțiunea de team-building pe care au organizat-o în Alba.

Școală renovată, un teren de fotbal, un solar pentru biologie și donații de jocuri interactive, cărți și rechizite

Echipa formată din colegi din toate departamentele, a lăsat pentru o clipă strategiile și pachetele personalizate de furnizare a carburantului și a pus umărul la renovarea unei școli și a unei grădinițe din localitatea Drașov, județul Alba.

Coordonarea proiectului a fost realizată de Ascendis, companie de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale din România și Republica Moldova, care a contribuit la planificarea, identificarea locației și achiziționarea materialelor de lucru necesare.

Colegii din cadrul companiei și-au adunat forțele și au reusit să renoveze și să amenajeze într-o singură zi:

– șapte săli de clasă și holurile școlii gimnaziale, inclusiv asamblarea mobilierului și decorarea sălilor;

– sala de lectură și locul de relaxare cu jocuri educaționale;

– curtea școlii, printre care un teren de sport, un solar pentru orele de biologie și o zonă de relaxare;

– grădinița și un loc de joacă pentru copii.

„Un astfel de proiect, din care multe companii pot face parte și pe care chiar le îndemnăm să o facă, reprezintă nu doar închegarea relațiilor la nivel de echipă, prin activități comune în afara mediului de lucru, ci și responsabilizarea față de societate, identificarea căilor prin care – la nivel individual și la nivel de companie – să ne implicăm în dezvoltarea comunității și să-i sprijinim inclusiv pe cei din zonele mai puțin favorizate din punct de vedere social și economic. Oscar știe că educația naște valori și împreună susținem generația de mâine!”, au declarat reprezentanții firmei.

De asemenea, angajații au făcut la nivel individual donații pentru diferitele grupe de vârstă, printre care cărți, rechizite, materiale educaționale, jocuri de dezvoltare și nu numai. Suplimentar, Oscar a pregătit penare complet echipate, o surpriză pentru toți cei 170 de copii din clasele 1-8, au transmis aceștia pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ggg

    joi, 20.10.2022 at 06:26

    felicitări pentru inițiativă … și eu am făcut parte din echipa „de renovare”,o zi faină pentru copii minunați

  2. K

    vineri, 21.10.2022 at 11:13

    Felicitări oamenilor cu suflet mare care au inițiat și participat la realizarea acestui proiect! Bucurie și mult succes copiilor! Sunteți minunați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax