Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 11 medalii de aur și bronz pentru sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Haltere

Publicat

campionat haltere

Nouă medalii de aur și două de bronz au obținut halterofilii albaiulieni la Campionatul Național de Haltere under 13 și under 15, care a avut loc la Botoșani.

Sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia au obținut unsprezece medalii, între care nouă de aur și două de bronz, la Campionatul Național de Haltere Under-13 și Under-15, desfășurat în perioada 15-18 mai, la Botoșani.

Trei halterofili legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia au obținut nouă medalii de aur, la cele două stiluri – smuls și aruncat –, dar și la total, iar al patrulea sportiv a obținut două medalii de bronz, la aruncat și la total.

Sportivii medaliați sunt:

Irimia Nicușor Pânzaru (12 ani), categoria 50 de kilograme, 3 medalii de aur;

Nicu Alexandru Vâlcu (12 ani) categoria 56 de kilograme, 3 medalii de aur;

Robert Ionuț Năstase (12 ani) categoria +56 de kilograme, 3 medalii de aur;

Andrei Iulian Irimia (15 ani) categoria 77 de kilograme, două medalii de bronz.

Sportivii au fost însoțiți la Botoșani de antrenorul Ioan Frățilă, care a declarat că elevii trebuie susținuți în continuare și felicitați pentru rezultatele lor.

”Sunt rezultate cel puțin pozitive. Putem spune fără ezitare că micul Club Unirea din Alba Iulia a realizat ceva foarte important. Nu vrem să ne culcăm pe o ureche și să ne bucurăm prea mult, dar acum este momentul să transmitem felicitări copiilor”, a spus profesorul Ioan Frățilă.

Următoarea competiție importantă de haltere, Campionatul Național Under-17, se va desfășura la Alba Iulia în perioada 19-23 iunie.

”În primul rând vreau să-i felicit pe sportivi și deopotrivă pe antrenorul Ioan Frățilă. Aceste rezultate demonstrează încă o dată că la Clubul Sportiv Unirea se muncește. În al doilea rând mă văd nevoit să subliniez că fără susținere financiară este foarte greu să atingem cele mai înalte culmi ale performanței, iar sprijinul din partea mediului de afaceri, pentru echipamente, deplasări la competiții sau cantonamente și chiar baza pentru antrenament, este oricând binevenit”, a spus Corneliu Mureșan,  directorul CS Unirea Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax