Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 12 elevi de la şcolile militare din Drăgăşani şi Fălticeni, în practică la Jandarmeria Alba

Publicat

Șapte elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și cinci elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, aflaţi în anul I de studiu, seria 2018, execută stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba, în perioada 9 mai – 31 august.

Elevii vor deprinde tainele muncii de jandarm în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică și pază si protecție instituțională ale Inspectoratului de Jandarmi Județean”Avram Iancu” Alba, unde vor fi repartizaţi.

Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un subofițer jandarm cu experienţă vastă în domeniul de activitate, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Cei 12 elevi vor avea ca principale obiective formarea și dezvoltarea deprinderilor de a acționa în cadrul elementelor de dispozitiv pe timpul misiunilor de ordine și siguranță publică, aprofundarea cunoștințelor teoretice prevăzute în actele normative cu incidență în domeniul ordinii și siguranței publice precum și perfecționarea deprinderilor practice privind executarea procedeelor de imobilizare și conducere a persoanelor și perfecționarea deprinderilor practice privind aplicarea procedeelor de autoapărare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax