Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 12 profesori din Turcia şi Polonia, în schimb de experienţă la UAB. Participă la Săptămâna Internaţională Erasmus

Publicat

Marţi, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au ajuns 12 profesori din Polonia şi Turcia, care vor participa la Săptămâna Internaţională Erasmus. Este pentru a doua oară când cadre didactice din străinătate vin la UAB pentru un schimb de experienţă educaţional. Profesorii care vor participa la o serie de activităţi în decursul săptămânii au spus că vor să vadă care sunt metodele de predare pe care le aplică cadrele didactice de la UAB în cadrul cursurilor.

Cei 12 profesori care au venit la Alba Iulia pentru Săptămâna Internaţională Erasmus sunt de la Mehmet Akif Ersoy University şi Celal Bayar University din Turcia, Szczecin University, University of Wroclaw şi University of Physical Education din Polonia.

Cadrele didactice sunt de la universităţi partenere cu UAB, astfel că mulţi dintre studenţii de la instituţiile din Turcia şi Polonia au fost cu programul Erasmus aici. Acum a venit rândul profesorilor, care nu au mai fost până acum în Alba Iulia, să vadă cum se comunică cu studenţii, dar şi care sunt metodele de predare ale cadrelor didactice de la UAB.

Săptămâna Internaţională Erasmus este organizată de Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Această activitate este dedicată cadrelor didactice şi personalului administrativ din învăţământul superior european.

Pe parcursul săptămânii, profesorii din Turcia şi Polonia vor povesti şi experienţe ale vieţii academice specifice fiecărei instituţii reprezentate. Reprezentanții unviersităților partenere au fost invitaţi să ia contact şi cu valorile culturale româneşti, dar şi cu atracţiile turistice ale judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax