Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: 16 viitori elevi gradați ai Colegiului Militar din Alba Iulia, avansați la gradul de elev sergent

Publicat

16 elevi din clasa a XI-a de la Colegiul Militar din Alba Iulia au fost numiți în funcții de comandă la nivelul companiilor de elevi și au fost avansați la gradul de elev sergent.

„Rezultatele foarte bune obținute la învăţătură și comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu îi recomandă pentru o nouă misiune, cea de elev gradat.

Noile grade vin ca o recunoaștere a rezultatelor școlare, a comportamentului și a aptitudinilor, dar și a încrederii că reușitele lor vor inspira următoarele generații de elevi”, au scris reprezentanții colegiului albaiulian, pe pagina de Facebook.

Potrivit acestora, au fost numiți în funcția de elev înlocuitor al comandantului de pluton și au fost înaintați la gradul de elev sergent următorii elevi:

  • La clasele a IX-a elevii sergent Călin Hartzos, Anamaria Neghină, Andra Pop, Alexandra Botei, Mihail Lombrea și Raluca Coman.
  • La clasele a X-a elevii sergent Irina Anghel, Daria Prața, Denisa Șteopoae, Darius Iuga și Camelia Toma.
  • La clasele a XI-a elevii sergent Ștefania Roșu, Iulia Papp, Irina Oarga, Ștefan Grecu și Julia Paul.
  • Tot pentru rezultate foarte bune la învățătură și comportare au fost înaintați în gradul de elev sergent următorii elevi din clasa a XI-a: Vlad Mihălțan, Diana Cîrciu, Ilinca Bozdog, Dragoș Costea, Serafim Mintău, Ioana Valacec, Vlad Rugină și Andreea Tomescu.

sursa: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax