Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 21 de poliţişti de la IPJ Alba au fost avansaţi în grad. Festivitate cu ocazia Zilei Naţionale a României

Publicat

DSC_0063 Ziua Naţională a României şi aniversarea celor 97 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, au fost sărbătorite la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Cu această ocazie, conducerea IPJ Alba a transmis mesaje legate de contextul istoric, iar 21 de poliţişti au fost înaintaţi în grad.

Pentru aniversarea celor 97 de ani de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc vineri o şedinţă festivă ce a fost condusă de chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful inspectoratului.

Momentul Marii Uniri a fost evocat în expunerea comisarului şef de poliţie, conferenţiar doctor Marius Ciută, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care a subliniat însemnătatea realizării acesteia la Alba Iulia şi a prezentat aspecte inedite legate de contextul istoric al perioadei şi împrejurările în care a fost realizată încoronarea Regelui Mihai şi a Reginei Maria, ca suverani ai României Mari.

Picture 2083 A urmat festivitatea avansării în gradul profesional următor a 21 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

S-a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne şi Dispoziţiei Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba prin care 18 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (8 ofiţeri şi 10 de agenţi de poliţie din structurile operative), au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Un alt ofiţer şi doi agenţi de poliţie au fost înaintaţi, la termen, în gradul profesional următor.

Conducerea inspectoratului a adresat felicitări celor 21 de poliţişti avansaţi în grad şi le-a urat succes în activitatea profesională.

Totodată, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, seful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a adresat tuturor poliţiştilor din subordine, urări de sănătate, succes şi împliniri alături de cei dragi, iar celor implicaţi în misiunea de menţinere a siguranţei publice cu prilejul manifestărilor organizate cu această ocazie, le-a amintit importanţa misiunii, exprimându-şi încrederea că aceasta va fi îndeplinită cu succes.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba adresează tuturor românilor, urări de sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax