Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 30 de rromi nomazi, evacuați de polițiștii locali din Alba Iulia. Și-au amplasat ilegal o „tabără”, pe malul râului Mureș, în zona Partoș

Publicat

DSC00475 Poliţia Locală Alba Iulia a derulat marți, 14 iunie, o acţiune de identificare şi evacuare a unei tabere de rromi nomazi care provin din satul Căprioara, comuna Recea-Cristur, judeţul Cluj. Aceştia și-au amplasat ilegal corturile pe malul râului Mureș, în zona Partoș – Alba Iulia.

Iniţial oamenii legii au surprins, în mai multe locaţii, diferite persoane care apelau la mila publicului, cu precădere în zonele intens circulate pietonal, cum sunt Bulevardul Transilvaniei sau zona istorică. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, avertismente scrise şi o amendă în valoare de 200 de lei.

Cum cei sancţionaţi au declarat că sunt „cu corturile” pe malul râului Mureş în zona Partoş, s-a luat decizia de a evacua tabăra stabilită ilegal în oraş.

S-a trecut la legitimarea sau identificarea a 30 de persoane. În timpul acţiunii, nu a fost necesară folosirea forţei. Tabăra a fost strânsă, zona a fost eliberată, iar căruţele au fost escortate cu trei autospecializate, în afara municipiului Alba Iulia.

Au acţionat 9 poliţişti locali din cadrul compartimentelor de Intervenţie şi Evidenţă a Persoanei, Siguranţă Rutieră şi Ordine Publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax