Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: 300 de studenți ai Universității din Alba Iulia au primit tablete noi. Mesajul postat pe Facebook, de rectorul Daniel Breaz

Publicat

300 de studenți ai Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au primit tablete noi, fondurile pentru achiziționarea acestora fiind un proiect început anul trecut de reprezentații instituției. 

Mai exact, în anul 2021, Universitatea a semnat un contract de finanțare pentru a dota studenții cu burse sociale cu tablete, în contextul în care cursurile se țineau în format on-line.

Marți, 22 martie 2022, rectorul Universității din Alba Iulia, Daniel Breaz, a postat pe Facebook că în cursul zilei, tabletele au fost distribuite către studenți.

”M-am bucurat să particip astăzi la momentul mult așteptat din cadrul proiectului: peste 300 de studenți cu burse sociale au primit din partea UAB tablete noi.

Mai mult, ca urmare a acestui proiect, studenților Universității ,,1 Decembrie 1918” li se va oferi oportunitatea de a avea acces la cunoaștere într-un mod creativ, prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație, care vor permite îmbunătățirea și optimizarea activității didactice: laptopuri, proiectoare, ecrane de proiecție, tablete grafice și tablete interactive, camere web, camere web videoconferințe etc”, a scris Daniel Breaz pe Facebook.

sursă foto: Daniel Breaz – Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax