Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: 35 de elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, cu rezultate foarte bune la învățătură, în tabără la malul mării

Publicat

35 de elevi din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care în acest an școlar au obținut rezultate deosebite la concursuri și olimpiade sau la clasă, se află în această săptămână în tabără la malul mării.

Potrivit reprezentanților colegiului militar albaiulian, elevii militari sunt găzduiți de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța. Elevii se bucură de soare și de apa mării după un an școlar în care au pus pe primul loc educația și s-au pregătit la cel mai înalt nivel, dând dovadă de implicare și seriozitate.

S-au bronzat și s-au încărcat de energia mării, au înotat împreună și au jucat volei pe plajă, sau au luat la pas Portul turistic Tomis și Faleza Cazinoului, unde au imortalizat momentul în fotografii.

 

Profitând de prezența la Constanța, elevii au vizitat și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” dar și Secția de Pregătire Marinărească și Sporturi Nautice de la Palazu Mare, din cadrul academiei pentru a cunoaște oportunitățile de carieră ale Forțelor Navale Române.

Le-au fost ghizi cadre universitare dar și foști absolvenți ai colegiului, actualmente studenți ai academiei.

Tabăra va continua până duminică, elevii având stabilite în program și alte activități care să-i bucure și să-i relaxeze.

 

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax