Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: 45 de jandarmi din Alba, avansați în grad la termen. Ceremonie, la sediul Inspectoratului

Publicat

Luni, 2 august, patru ofițeri și 41 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

Activitatea s-a desfășurat începând cu ora 09:30, în prezența prefectului județului Alba, Nicolae Albu, a președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, comisarul șef de poliție Dogaru Florin și a maiorului Fogarași Tristan, Împuternicit Prim Adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității și persoanele invitate, care le-au înmânat noile grade și le-au transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax