Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 50 de ani de dragoste, sărbătoriţi la Ciugud. Șapte familii longevive au fost felicitate în cadrul unei cine festive

Publicat

Au spus “Da” în urmă cu 50 de ani, iar anul acesta și-au sărbătorit nunta de aur. Șapte familii din comuna Ciugud au împărtășit, marți, din secretul longevității în doi. În cadrul unei cine festive organizate în sala Căminului Cultural din Drâmbar, cuplurile invitate au fost premiate cu diplome, buchete de flori şi o sumă de bani.

“Poveştile de viaţă ale părinţilor sau bunicilor noştri nasc în noi sentimente de respect şi uimire. Poate că drumul lor nu a fost mereu lipsit de obstacole, dar au avut puterea să treacă cu dragoste, demnitate şi înţelegere peste provocările pe care viaţa le-a adus în calea lor. Familia este aşezământ dumnezeiesc şi nucleu de bază al societăţii, iar felul în care aceste cupluri au îmbinat cele două principii pentru a da naştere unora noi este extraordinar. Într-o societate în care conceptul de familie este tot mai abstract, 50 de ani petrecuţi împreună reprezintă cel mai grăitor exemplu oferit generaţiei de astăzi”, a declarat Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

Primăria comunei Ciugud a organiza anul acesta cea de-a cincea ediţie a evenimentului “Nunta de Aur”. Tot mai mulți români își fac un obicei din a sărbători căsătoriile de durată prin “nunta de argint” la 25 de ani de căsătorie, “nunta de aur”, la 50 de ani de căsătorie și “nunta de diamant” la 75 de ani de căsătorie.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax