Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: 80 de copii din Sebeș care provin din medii vulnerabile au primit ghiozdane complet echipate

Publicat

Un număr de 80 de copii care provin din medii vulnerabile au avut parte de o surpriză plăcută, după ce au primit, odată cu începutul noului an școlar, ghiozdane complet echipate.

Compania Star Assembly din Sebeș a oferit primăriei o sponsorizare constând în 80 de ghiozdane echipate, destinate copiilor care provin din familii vulnerabile.

Pe parcursul vacanței de vară, copiii din Sebeș au avut ocazia de a participa la activități cultural-educative care le-au fost dedicate: de la „Biblioteca de vacanță” organizată de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, la școala de vară „Curcubeul prieteniei” susținută de Direcția de Asistență Socială, în comunitatea marginalizată.

„Ne bucurăm de premisele favorabile unui nou început de an școlar, iar gândul bun se îndreaptă spre elevii și preșcolarii noștri, spre cadrele didactice și auxiliare care îi vor însoți în fiecare zi la școală, alături de membrii familiei.

Vă suntem alături și vă dorim mult succes, tuturor! La Sebeș, educația are viitor!” este mesajul primarului Dorin Nistor la începutul anului școlar 2023-2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax