Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: 9 elevi de la școli militare de subofițeri din țară fac stagiu de practică la Jandarmeria Alba

Publicat

La Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu“ Alba, în această perioadă, fac stagiu de practică 9 elevi ai școlilor  militare de subofițeri.

“Exemplul pe care l-am avut în familie m-a convins să aleg această profesie. De mică l-am admirat pe tatăl meu pentru determinare si profesionalism. Om corect și integru, a fost un model pentru mine si m-a inspirat să aleg această frumoasă profesie militară pentru a-i călca pe urme”, spune Ioana, elevă la școala militară de subofițeri jandarmi.

În perioada 7 ianuarie – 25 martie, vor derula practica la Alba doi elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi  ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și șapte elevi de la Școala Militară  ,,Petru Rareș”  Fălticeni. Aceștia au fost admiși în urma sesiunii septembrie-octombrie 2021.

Tinerii vor desfășura atât activități în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, cât și în cele de pază instituțională ale jandarmeriei.

Vor fi îndrumaţi de către tutorii profesionali stabiliți, care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice acumulate în cadrul orelor de curs, prin confruntarea cu situațiile întâlnite în teren, precizează reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax