Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO 90 de elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, în tabăra de instrucție de vară din Capu Midia. Ce activități vor desfășura

Publicat

90 de elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia se vor afla în perioada 10-17 iunie în tabăra de instrucție de vară în Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”, din Capu Midia.

Instructorii le-au pregătit activități practic-aplicative, urmând ca elevii să pună în practică noțiunile acumulate la orele de pregătire militară. Timp de o săptămână, elevii vor desfășura programul de instrucție la sfârșitul clasei a XI-a.

Potrivit reprezentanților colegiului, activitățile desfășurate vor fi de instrucție sanitară, instrucția tragerii cu armamentul din dotare, topografie militară, apărare CBRN, sau experimentarea traiului în condiții de izolare.

Elevii vor avea și program relaxant cu vizite la obiective turistice din județul Constanța.

În tabăra de instrucție, elevii sunt însoțiți de locotenent Cristi Popa, comandantul companiei I și plutonier major Gheorghe Stan.

sursa, foto: Facebook, Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax