Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A avariat stâlpi metalici și o băncuță din fața Catedralei Reîntregirii, după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere. Tânăr din Alba Iulia, cercetat de polițiști

Publicat

Un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, este cercetat de polițiști după ce s-a urcat la volanul unei mașini împrumutate, fără a avea permis de conducere și a distrus mai mulți stâlpi metalici de delimitare și o băncuță, pe aleea pietonală din fața Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, strada Nicolae Iorga. Atât șoferul, un tânăr de 23 de ani, cât și prietenul său de 26 de ani, din cartierul Micești, cel care i-a încredințat mașina, sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și  încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.58, cu privire la faptul ca pe strada Nicolae Iorga din municipiul Alba Iulia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că S.B.A., de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism marca BMW seria 5, a avariat mai mulţi stâlpi metalici de delimitare şi o băncuţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din primele cercetări a rezultat că autoturismul i-a fost încredinţat lui S.B.A., pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.M.I., de 26 de ani, din Miceşti, cu toate că ştia că nu deţine permis de conducere.

Faţă de tânărul de 23 de ani, care a provocat evenimentul rutier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis iar faţă de S.M.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax