Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO| Ultima zi de Feeric Fashion Days: Rochiile designerului din Sebeș, Iulia Manciulea prezentate iubitorilor de modă. Imprimeuri florale, mătase și dantelă

Publicat

Ultima zi de modă de la Alba Iulia a debutat duminică seara, de la ora 19.00, pe Podul de la Poarta a IV-a a Cetății cu show-ul individual semnat Iulia Manciulea Tileagă, din Sebeș. La Feeric Fashion Days, Iulia a reprezentat cu onoare județul și își dorește să ducă faima regiunii cât mai departe în țară. De cinci ani a deschis și un atelier de creație vestimentară la Sebeș, care este recunoscut atât la nivel local, cât și în Transilvania. Astfel a reușit să aducă în atenția iubitorilor de frumos sutele de rochii create cu pasiune.

A absolvit în 2008 Facultatea de Arte și Design în Timișoara în cadrul Universității de Vest, secția Textile modă. Doi ani mai târziu, Iulia a urmat și masterul la aceeași facultate.

Și cum toți avem o zi care ne marchează viața, pentru tânara designer vestimentar din Sebeș, data de 9 noiembrie 2009 a fost începutul acestei aventuri cu extrem de multă munca, atenție la detalii și dăruire maximă.

Colecția Iuliei Manciulea prezentată duminică la Feeric Fashion Days de la Alba Iulia a cuprins rochii de seară, pentru evenimente speciale. Culori vii sau neutre, creațiile Iuliei sunt dedicate atât tinerelor, cât și doamnelor. Imprimeuri florale, mătasea și dantela sunt elementele predominante în colecția designerului vestimentar din Sebeș.

Participă frecvent la ședințe foto de modă urmărind astfel o cât mai bună și profesională promovare a rochiilor create în atelierul său. Iar pentru că multe dintre creațiile vestimentare ale designerilor sunt promovate și în mediul online, Iulia își va deschide în curând un site de prezentare a rochiilor.

Prin festivalul cel mai mare de modă din România, care a ajuns pentru prima dată și la Alba Iulia, designerul din Sebeș își dorește să reprezinte cu onoare județul și speră să ducă faima regiunii cât mai departe în țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax