Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A fost ales Biroul Executiv al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba. Organizaţia are un nou preşedinte – Oscar Gal (HCC)

Publicat

elevi

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi-a prezentat componenţa noului birou executiv. Cei cinci membri care formează structura de conducere sunt de la licee diferite din judeţ. Unii dintre aceștia se află la primul mandat. Alegerile pentru posturile vacante din cadrul biroului executiv al Consiliului Judetean al Elevilor Alba au avut loc joi, 24 octombrie, la sediul ISJ Alba. La procesul electoral au participat 24 de preşedinţi ai Consiliilor şcolare ale elevilor din Alba.

Aceasta este noua conducere a Biroului Executiv din cadrul Consiliului Judetean al Elevilor:

Oscar Gal – Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, clasa a X-a B, preşedinte (19 voturi)

Robert Mărginean – Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, clasa a XI-F, prim-vicepreşedinte (12 voturi)

Paula Hărăstăşan – Liceul de Arte „Regina Maria”, clasa a XI-B, vicepreşedinte (5 voturi)

Horaţiu Har – Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, clasa a X-a, vicepreşedinte (6 voturi)

Davinia Paraschiva Anca – Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ştefan”, clasa a X-a B, secretar executiv.

Dosarele candidaţilor au fost evaluate de o comisie formată din Andrei Nicolae Popa – preşedinte comisie, Irina Mihu – prim-vicepreşedine de comisie, Davinia Anca – secretar de comisie, Codruta Lodroma – inspector şcolar.

„Am candidat deoarece doresc să continui dezvoltarea acestei structuri şi reprezentarea ei pe plan naţional într-un mod cât mai propice. Vreau să reprezint elevii din judeţul nostru şi vreau să lupt ca ei să obţină tot sprijinul de care au nevoie în sistemul educaţional pentru formarea lor ca viitori cetăţeni”, a declarat Oscar Gal, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

Oscar Gal este şi preşedinte în cadrul consiliului Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan”. Se află la primul mandat în funcţie de conducere, iar în cadrul consiliului a mai fost director al departamentului de activităţi şcolare şi extraşcolare.

Robert Mărginean, Paula Hărăstăşan şi Horaţiu Har nu au mai fost membri ai Consiliului Judeţean al Elevilor, în schimb Davinia Paraschiva Anca se află la al doilea mandat de secretar general.

 

„Planurile mele de viitor în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean al Elevilor Alba se axează pe reprezentarea elevilor din judeţ, pe apărarea drepturilor acestora, dar şi pe organizarea de evenimente şi proiecte cu tradiţie precum: Gala activităţilor extraşcolare, Balul Balurilor Bobocilor şi multe altele. Le mulţumesc colegilor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat şi sunt sigur că vom face o echipă bună“, a spus prim-vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, Robert Mărginean.

 

 

 

 

 

Vicepreşedinte al Consiliului Judetean al Elevilor, Horaţiu Har a spus că a candidat pentru această funcţie, ca să demonstreze că elevii „reprezintă o fortă în societate, dar şi în schimbarea şi îmbunătăţirea acesteia. Astfel vreau să duc tradiţia mai departe şi să măimplic în activităţile şi experienţele oferite de această funcţie”.

 

 

 

 

 

 

 

„Motivul pentru care mi-am dorit să mă implic în Consiliul Judeţean al Elevilor cu funcţia de vicepreşedinte este faptul că acest lucru mă va ajuta să împărtăşesc ideile mele şi energia pe care o am, colegilor mei, pentru ca apoi să putem forma relaţii cu scop educaţional în folosul Consiliului şi al comunităţii noastre“, a declarat Paula Hărăstăşan, vicepreşedinte al Consiliului.

 

 

 

 

 

 

 

Secretarul Biroului Executiv, Davinia Anca îşi menţine această funcţie deoarece „îmi place să mă implic şi vreau să ajut în continuare la menţinerea şi dezvoltarea structurii”.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, Andrei Popa a spus că schimbarea de generaţie reprezintă o etapă naturală prin care se face „un transfer de idei, proiecte, misiune, viziune şi valori organizaţionale. Sunt convins că noua conducere a CJE Alba va păstra tradiţiile organizaţiei şi va reprezenta cu succes elevii judetului Alba”.

După conferinţa Consiliului Judeţean al Elevilor Alba care va avea loc în perioada 15-18 noiembrie la Abrud, în cadrul unei Adunări Generale ordinare se vor organiza alegerile pentru ocuparea posturilor de directori ai departamentelor.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax