Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A fost inaugurat complexul sportiv „Cugir Arena”. Demonstrații de karate și meciuri de fotbal în campionatul „Cupa Prieteniei”

Publicat

DSC_9696 Complexul sportiv „Cugir Arena” a fost inaugurat sâmbătă, într-un cadru festiv, prilej cu care baza sportivă a fost pusă oficial în funcțiune. Stadionul este unul din cele mai modernă din județ la acest moment, fiind ridicat pe fosta arenă „CSO” din Cugir.
Inaugurarea „Cugir Arena” a debutat cu un cuvânt de bun venit rostit adresat invitațiilor adresat de către președintele Clubului Orășenesc Cugir (CSO) Adrian Mihai, momentul fiind urmat de către intonarea celor trei imnuri de stat, de către Fanfara „Transilvania” din Cugir: imnul României, imnul Germaniei (Bavaria) și al Republicii Moldova.

La inaugurarea bazei de la poalele Drăganei au fost prezenți primarul orașului Cugir, Adrian Teban care le-a uart bun venit celor prezenți.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de copii, femei şi bărbați.  Adidași alergare, ghete fotbaltricouri de la 900 de branduri: tricouri adidas, Jack and Jones, adidasi Nike, Pierre Cardin, adidasi Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, adidasi New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

DSC_9719 Acesta a declarat că pentru sportul cugirean a început o nouă eră cu inaugurarea noii baze și de edificul a fost construit în sprijinul tinerilor din oraș dornici de performanță.

„Încheiem o etapă a noii arene,dar începem alta! Ne dorim ca toți tinerii din Cugir să aibă condiții pentru a practica în condiții cât mai bune sportul de performanță” a declarat Adrian Teban.

Au mai participat la inaugurare și primarul orașului german Wasserburg Michael Kölbl, președintele Consiliului Raional  Ialoveni Victor Bînzari și primarului comunei Ţîpala, Petre Rotaru.

Prin cei invitați la inaugurare s-au aflat și deputatul Dan Coriolan Simedru și senatorul Alexandru Pereș, antrenorul echipei Metalurgistul Cugir, Călin Moldovan și consilieri locali.

DSC_9751 După încheierea discursurilor a urmat tăierea panglicii, moment oficiat de către reprezentanții administrațiilor locale înfrățite. Invitații au fost poftiți la un tur al clădirii, fiindu-le prezentate fiecare încăpere al bazei.

De la ora 17.00 acțiunea s-a mutat pe stadionul din localitate unde au avut loc demonstrații de karate susținute de către sportivii secției de karate din cadrul CSO Cugir.

După momentul demonstrativ al micilor sportivi, reprezentanții sportul rege și-a intrat în atribuții cu două meciuri din cadrul „Cupei Prieteniei” turneu rezervat juniorilor cu vârste cuprinse între 16-17 ani.

Rezultatele înregistrate în cele două partide ale zilei:

Unirea Alba Iulia – FC Ialoveni (Moldova) 5-0 și Metalurgistul Cugir – TSV 1880 Wasserburg 4 – 0.

Duminică de la ora 17.00 pe Cugir Arena se va disputa finala mică a turneului, iar de la ora 18.30 finala mare a turneului și decernarea trofeului și a premiilor.

SORIN GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax