Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A fost inaugurat parcul de fitness din Teiuş. 10 echipamente sunt pregătite să fie folosite de iubitorii de mişcare

Publicat

Parcul de fitness din Teiuş a fost inaugurat miercuri şi pune la dispoziţia locuitorilor 10 echipamente de care se pot folosi atât cei care vor să facă mişcare doar pentru a se menţine în formă, cât şi persoanele cu dizabilităţi.

Parcul de fitness de la Teiuş a fost inaugurat miercuri şi deja oamenii au început să facă mişcare, chiar dacă vremea de afară nu ţine cu ei.

Parcul este destinat mișcării pentru sănătate şi este dotat cu 10 echipamente de fitness pentru adulți și un echipament adaptat persoanelor cu dizabilități, fiind destinate antrenării mai multor grupe de mușchi.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Acest parc a fost deschis prin programul „Alba Urban”, prin care au fost amenajate astfel de locaţii şi în alte trei orașe din județul Alba: la Blaj, Cugir și Zlatna. În perioada următoare, va fi deschis un nou parc la Ocna Mureș.

Parcul din Teiuş se află în faţa Liceului Teoretic din localitate, iar accesul este gratuit.

Foto: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax