Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A început Campionatul Național de Powerlifting de la Alba Iulia. Peste 90 de sportivi în competiție

Publicat

YouTube video

Peste 90 de sportivi se află în acest weekend la Alba Iulia unde se desfățoară Campionatul Național de Powerlifting destinat atât juniorilor cât și seniorilor, masculin și feminin.

Competiția din acest an strânge la startul sportivi de la cluburile din județe din Alba, Sibiu, Timiș, Bihor, Cluj, Bacău, Prahova, Vâlcea, Caraș Severin, Brașov si Municipiul Bucureşti.

Sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia este locul în care cei mai puternici sportivi din România se întrec pentru titlul suprem într-un an competițional care consacră puternica tradiție a marilor rezultate obținute de-a lungul timpului la Alba Iulia.

Powerliftingul românesc s-a născut la Alba Iulia și continuă să își prezinte povestea într-un an în care respectul pentru trecut se îmbină perfect cu dorința de desăvârșire prin performanță.

Pentru publicul interesat, competiția se va desfășura după următorul calendar: sâmbătă, 31 martie, cu începere de la ora 13.00 și duminică, 1 aprilie, cu începere de la ora 12.00, iar intrarea este liberă.

La buna desfășurare a evenimentului participă după cum urmează: Federația Română de Powerlifting în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, MensMentis, Weider Romania, Sotec Software.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax