Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A IX-a ediție a Simpozionului Naţional “Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”, la Sebeș

Publicat

step by step (1) Liceul Tehnologic Sebeș a organizat sâmbătă, 13 decembrie, cea de-a IX-a ediţie a Simpozionului Naţional “Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”. Tematica ediţiei din acest an a fost “Modele de bune practici în activitatea extraşcolară”, fiind trimise lucrări de profesori şi elevi de la şcoli din Bucureşti şi judeţele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Constanţa, Iaşi, Mureş, Suceava, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Tulcea.

La eveniment au participat reprezentanţi de la Casa Corpului Didactic Alba, profesor Ligia Oros, iar din partea autorităţi locale, primarul municipiului Sebeș, Alexandru Dăncilă.

Simpozionul a fost găzduit de Şcoala “Silviu Cărpinişianu”, structură a Liceului Tehnologic Sebeș, şi a debutat cu o prezentare a importanţei desfăşurării orelor de curs atât în mod tradiţional cât şi în alternativa “step by step” la nivelul claselor primare. Un alt aspect dezbătut au fost activităţile extraşcolare şi atragerea elevilor spre studiu prin implicarea în diverse proiecte.

Lucrările simpozionului naţional s-au desfăşurat pe secţiuni dedicate cadrelor didactice, respectiv elevilor și discuții pe seama acestora.

Fiecare participant la Simpozionul Naţional “Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” a primit un DVD cu ISSN cu lucrările prezentate, iar la secţiunea destinată elevilor, cele mai bune lucrări au fost recompensate cu diplome şi premii.

Simpozionul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Primăria Municipiului Sebeş și Casa Corpului Didactic Alba  .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax