Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: A treia autospecială de stingere de 10.000 de litri a intrat în dotarea ISU Alba. Care sunt caracteristicile acesteia

Publicat

A treia autospecială de stingere de 10.000 de litri a intrat în dotarea ISU Alba, au transmis duminică reprezentanții instituției.

Aceasta completează parcul auto al inspectoratului și este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Tehnica de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020 având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

Caracteristicile generale ale autospecialei:

  • Capacitatea rezervorului de apă: 10.000 litri
  • Capacitatea rezervorului de spumă: 400 litri
  • Viteză maximă: limitată electronic la 100 km/h
  • Debit maxim al pompei de refulare a apei: 4000 litri/minut
  • Tracțiune 6×6 cu punți duble pe spate
  • Dotată cu accesorii specifice stingerii incendiilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax