Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A treia, cu noroc la Cîmpeni. Consiliul Local, constituit în Capitala Moților, după două încercări eșuate. PSD are și viceprimar

Publicat

13557666_1038905116147386_5696469149582361554_n După două încercări eșuate de constituire a Consiliului Local Cîmpeni, a treia a fost cu noroc. Toți cei 15 consilieri locali s-au reunit în ședința din data de 29 iunie, în care și-au depus jurământul și a fost validat în funcţie primarul Călin Andreș. În aceeași ședință a fost ales și viceprimarul. În acest mandat o doamnă a fost aleasă să stea în fotoliul de viceprimar al orașului Cîmpeni. Este vorba despre Dorina Vera Cristescu, membră PSD. 

Consiliul Local Cîmpeni s-a reunit la a treia încercare, după ce în 23 și 26 iunie, cei 6 consilieri ai PNL nu s-au prezentat la ședințe. Liberalii au cedat totuși și miercuri și-au depus jurământul alături de ceilalți 11 consilieri și primarul Călin Andreș.

Potrivit primarului, tabăra PNL nu s-a prezentat la celelalte ședințe pentru că au încercat să facă majoritate și să își pună viceprimarul. Se pare că aceștia nu au reușit și au renunțat la încercare. În „Capitala Țării Moților”, PSD și Călin Andreș și-au jucat mai bine cărțile și a reușit să aibă la Câmpeni și viceprimarul, Doina Vera Cristescu.

La Cîmpeni, PNL și PSD au obținut câte 6 consilieri la alegerile locale, iar celelalte trei locuri au fost câștigate de ALDE, PRM și PNȚCD. Niciunul dintre cele două partide principale nu pot face majoritate, ci are nevoie de alianțe cu reprezentanții de la cel puțin două partide mici.

Componenţa Consiliului Local Cîmpeni (2016-2020):

PSD:

1. Vera Dorina Cristescu – viceprimar

2. Gabriel Cîra Grigorescu

3. Constantin Bar

4. Alexandru Luca

5. Romul Iulius Miheț

6. Iulian Câmpean

PNL:

1. Ioan Valentin Oprea

2. Mihail Trifa

3. Dan Gabriel Borteș

4. Valentin Tiberiu Gog

5. Mircea Chirilă

6. Daniel Burz

ALDE:

1. Maria Elena Oprea

PNȚCD:

1. Virgil Lucian Gaița

PRM:

1. Traian Mihai Mucea

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax