Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, cel mai tânăr instructor controlor de trafic aerian din Forțele Aeriene

Publicat

Un absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia este cel mai tânăr instructor controlor de trafic aerian din Forțele Aeriene. Performanța a fost evidențiată de reprezentanții unității de învățământ.

”Locotenent Alexandru Hăprian, absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia promoția 2014, este cel mai tânăr instructor controlor de trafic aerian din Forțele Aeriene şi totodată singurul ofiţer care îndeplineşte această funcţie pe locaţia Giarmata.

Alexandru este caracterizat de colegi ca fiind un profesionist în executarea misiunilor. El ne vorbește cu pasiune despre ceea ce face, fiind implicat și devotat meseriei pe care o are”, au notat reprezentanții Colegiului.

Atenție la detalii. Cum îl caracterizează colegii pe Alexandru

”Caracterizat de colegii lui din cadrul escadrilei ca fiind un profesionist în executarea misiunilor, mereu atent la detalii, dornic să îşi facă meseria la cele mai înalte standarde şi să fie întotdeauna cel pe care te poţi baza, indiferent de situaţie.

Locotenentul Hăprian este, în schimb, un om modest, pasionat de ceea ce face şi preocupat în permanenţă de siguranţa colegilor pe care îi dirijează, de la pornirea aeronavelor şi până la aterizare. Avantajul prezenţei lui în cadrul escadrilei îl reprezintă conexiunea şi comunicarea permanentă cu piloţii, adaptarea continuă la nevoile operaţionale, dar şi spiritul de echipă dezvoltat pe parcursul anilor alături de colegii de escadrilă.

Tânărul locotenent ne vorbeşte cu pasiune despre ceea ce face, fiind implicat și devotat meseriei pe care o are, dar în acelaşi timp conştient de responsabilitatea imensă de pe umerii lui. Atitudinea pozitivă şi spiritul de sacrificiu în toate aspectele vieţii profesionale îl ajută să îşi îndeplinească cu succes fiecare sarcină în parte”, au scris reprezentanții Bazei 71 Aeriană ” General Emanoil Ionescu”, Câmpia Turzii, pe Facebook.

Și-a dorit să facă ceva diferit

”Absolvent al Liceului Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, şi-a dorit de mic să facă ceva diferit, să impacteze viața atât în familie cât şi în societate, iar acum impactul lui în locaţia Giarmata este vital.

Alexandru a participat la toate exerciţiile desfăşurate pe aerodromul de la Timişoara, a dirijat zeci de aeronave, a avut mereu o colaborare excelentă cu aeroportul civil şi îşi doreşte zilnic să fie tot mai bun.

Un subordonat exemplar, este descris şi de şefii lui ca fiind foarte bine pregătit profesional, care a reuşit să-şi îndeplinească cu succes atribuțiile de controlor de trafic aerian şi să instruiască corespunzător colegii controlori aflaţi la început de carieră”, potrivit sursei citate.

foto: Facebook/ Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Baza 71 Aeriană ” General Emanoil Ionescu”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax