Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Absolvenții promoției 1984 a Liceului Militar din Alba Iulia s-au revăzut după 35 de ani

Publicat

militari revedere

Sâmbătă, 1 iunie 2019, absolvenţii promoţiei 1984 a Liceului Militar „Mihai Viteazul” din Alba-Iulia au revenit în Cetatea Marii Uniri, la 35 de ani de la terminarea studiilor liceale.

militari revedere2

Întâlnirea promoției a început în sala de festivități unde, într-un cadru cu o puternică încărcătură emoţională, foştii absolvenţi au ţinut cuvântări şi au adus mulţumiri cadrelor didactice şi militare care le-au îndrumat paşii.

A urmat apoi un spectacol realizat de elevii colegiului şi un scurt moment de socializare, unde foștii absolvenți au rememorat momentele petrecute împreună în această instituție.

militari revedere24

După realizarea pozei de grup în fața colegiului, absolvenții au mers la clase alături de profesorii diriginți, pentru a citi din nou catalogul în cadrul orei de dirigenție.

La final absolvenții au vizitat laboratoarele de specialitate, sala tradițiilor și sala trofeelor.

militari revedere24

Înainte de plecare absolvenții au promis că vor respecta tradiția și se vor întâlni în 2024, la 40 de ani de la absolvirea prestigioasei instituții de învăţământ din Cealaltă Capitală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax