Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Absolvenții Promoției 2021 a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și-au primit gradele onorifice

Publicat

Pentru elevii claselor a XII-a, primele zile de vară aduc cu ele și primele emoții ale absolvirii. Ziua de vineri va rămâne întipărită în memoria absolvenților, ca ziua în care și-au prins pe umeri gradele de „ABSOLVENT”. Așezați în formație și vizibil emoționați, absolvenții Promoției 2021 „Regele Mihai I – 100” au primit cele mai așteptate grade.

„Ziua aceasta este una specială pentru fiecare elev de colegiu militar. Văzându-i pe colegii mai mari ți-ai dorit să fii ca ei, să poți să obții ceea ce au obținut ei, distincții, premii, rezultate foarte bune. Gradarea de astăzi reprezintă rezultatul muncii din cei patru ani de liceu. Pentru mine reprezintă o mândrie pentru că sunt absolventul unuia dintre cele mai prestigioase colegii militare din țară”, a spus elev sergent major Radu Popa.

„Aceste grade reprezintă încunuarea muncii pe care am depus-o timp de patru ani. O recunoștință, o împlinire, grade obținute pe merit. Este un moment în care mă emoționez pentru că odată cu primirea gradelor de absolvent, o etapă din viața noastră se încheie. O etapă grea, mult așteptată, dar terminată parcă prematur. Îmi mai doresc să mai petrec câteva clipe alături de colegi, să mai particip la raportul de dimineață și la apelul de seară și mă gândesc cu tristețe că peste câteva săptămâni îmi voi lua rămas bun de la tot ceea ce înseamnă colegiul militar ”, a mărturisit elev sergent major Cornelia Galben.

Gradele onorifice le-au fost înmânate de locotenentul Adrian Goga, comandantul companiei a III-a elevi. Absolvent al colegiului militar, Promoția 2012, acesta a trăit alături de elevii săi, emoțiile momentului.

„Aceste grade onorifice le-ați obținut pe merit! Purtați-le cu mândrie și pregătiți-vă în continuare pentru examenele care vă așteaptă”, le-a transmis cel care le-a îndrumat pașii în colegiul militar timp de trei ani.

Continuând tradiţia colegiului militar, Promoţia 2021 – „Regele Mihai I – 100” va purta cu mândrie şi demnitate aceste grade onorifice de absolvent, până la finalul examenului de Bacalaureat.

sursa: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax