Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Accesul rutier pe podul dinspre Hotel „Cetate” spre Universitate rămâne închis încă două săptămâni. Vezi stadiul lucrărilor

Publicat

Accesul rutier pe podul dinspre Hotel „Cetate” spre Universitatea „1 Decembrie 1918” nu va fi deschis la 1 septembrie, așa cum au anunțat reprezentanții administrației locale, la începutul lunii august. Cu toate că vremea nu a pus probleme muncitorilor, se pare că aceștia nu au reușit să se încadreze în acest prim termen, estimat de Primărie. Stadiul lucrărilor a depășit 90%, însă autoritățile au amânat deschiderea accesului pe pod cu încă 2 săptămâni.

După mai bine de un an în care strada care leagă Hotel „Cetate” de catedrala ortodoxă a fost închisă, din cauza lucrărilor de reabilitare, iar cei care au dorit să se deplaseze pe această direcție au fost nevoiți să parcurgă ruta ocolitoare, situația nu se va schimba în următoarele două săptămâni. Noul termen aproximativ oferit de reprezentanții Primăriei pentru redeschiderea accesului rutier este mijlocul lunii septembrie.

Dacă, în urmă cu 3 săptămâni, muncitorii începeau să paveze strada cu piatră cubică, în acest moment se lucrează la pavarea trotuarelor și la borduri. Construcția intrării în șanțurile Cetății a fost finalizată, însă mai trebuie terminată partea dinspre șanțul de nord.

Autoritățile urmează să stabilească dacă, din momentul în care va fi redeschis accesul rutier pe pod, circulația va fi redată tuturor vehiculelor sau doar riveranilor.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. doar eu

    joi, 30.08.2012 at 17:30

    ne-am obisnuit cu amanari de termen.mai bine la anul si la multi ani!

  2. albanezul

    duminică, 02.09.2012 at 12:18

    Ce ar fi daca si noi am incepe sa folosim cuvantul acesta magic…”amanare”,la plata impozitelor,taxelor,etc?! Daca lor le merge,de ce nu si noua?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax