Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT cu autospecială SMURD în sens giratoriu la Alba Iulia, zona pieţei din cartierul Cetate

Publicat

DSC_0155 Un accident rutier în care a fost implicată o autospecială SMURD de la ISU Alba s-a petrecut joi după-amiaza în zona sensului giratoriu semaforizat din apropierea pieţei agroalimentare din cartierul Cetate al oraşului Alba Iulia.

Din primele date, coliziunea s-a produs între autospecială SMURD şi un autoturism, în sensul giratoriu. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, o femeie din autoturism, care ar fi suferit un atac de panică, potrivit ISU Alba.

Autospeciala SMURD avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, în momentul accidentului. Echipajul ISU se întorcea de la Spitalul Judeţean Alba – UPU, unde lăsase un pacient şi se deplasa pe Bulevardul Revoluţiei, către ieşirea din oraş, pentru a prelua altul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, 12 mai, în jurul orei 18,35, pe B-dul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, şoferul unei ambulanţe SMURD ce avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, în  interiorul intersecției cu sens giratoriu din dreptul Pieței Cetate, a circulat pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 33 de ani precum şi doi minori de 2 şi 5 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost negativ pentru şoferul ambulanţei, în vreme ce pentru şoferul autoturismului a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambilor le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere anulat, pentru refuzul recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul anulat.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Lucian

    joi, 12.05.2016 at 19:50

    Avand in vedere nr. mare de accidente din sensurile giratorii dublate de semafoare e clar ca trebuie luate masuri: o solutie simpla ar fi semafoarele pe galben intermitent in loc de verde (si rosu cand trec pietonii).

    • Miserupiu

      vineri, 13.05.2016 at 10:25

      Tu ai citit ca omul era beat si fara carnet din 2008, nu? Vrei masuri? Inchisoare 50 de ani. Sau impuscat. Alege tu. Nici semafoarle nici giratoriile nu is devina. Soferii cretini si politistii spagari.

      • Crima

        vineri, 13.05.2016 at 22:41

        Ce dobitoc ești miserupiu vorbești fără sa STI adevarul adevărat …ar fi mai bn sa nu judeci pe nimeni …ei stiu cel mai bn prin ceor trecut si prin ce trec încă sigur nu le-a fost usor sa se trezească cu o ambulantă in fata lor …si in legătura cu permisul si alcolul ii o minciuna zisa de cine știe cine ..gura lumii nu o poti opri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax