Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT cu DOI MORȚI, produs de un șofer din Alba, pe DN66, în Hunedoara. A depășit pe linie continuă

Publicat

Un șofer în vârstă de 68 de ani din județul Alba a provocat un accident rutier grav pe DN66, în județul Hunedoara. În timp ce conducea un autoturism, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentară, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, condusă de un bărbat din Hațeg.

În urma impactului, șoferul din Hațeg și o pasageră în vârstă de 64 de ani din Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier, au decedat. 

Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri, în jurul orei 16:30, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN66, în afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentarp (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani și a unei pasagere în vârstă de 64 de ani, din județul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier și rănirea conducătorului auto de 68 de ani.

Circulația rutieră a fost dirijată alternativ de polițiștii aflați la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Foto: Facebook (ISU HD)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax