Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT cu trei mașini pe DN7 Sebeș-Deva, provocat de un șofer băut. Trei persoane rănite, o mașină răsturnată în șanț

Publicat

Un șofer băut a provocat accident rutier, vineri dimineața, pe DN7, între Sebeș și Deva (Orăștie-Deva). Au fost trei mașini implicate și trei persoane rănite.

Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva,  care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ668 (Turmaș, între Spini și Orăștie), a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care ciculau regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor trei conducători auto implicați.

Bărbatul care a produs evenimentul rutier a prezentat,  în aerul expirat, o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal.

UPDATE: Potrivit ISU Hunedoara, pompierii Detaşamentului Orăştie, sprijiniţi de colegii Detaşamentului Deva şi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la un accident rutier pe DN 7 în care au fost implicate 3 autoturisme.

În urma impactului dintre mijloacele de transport au rezultat 3 răniţi, dintre care unul încarcerat.

Concomitent cu manevrele de descarcerare s-au desfăşurat operaţiunile medicale de evaluare a stării şi stabilizare a răniţilor.

Cei trei răniţi, conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Unităţile de Primiri Urgenţe ale Spitalelor Deva şi Orăştie.

Pompierii s-au asigurat şi că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul impactului prin decuplarea bornelor bateriilor şi neutralizarea scurgerilor de carburant.

Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă pe parcursul operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

”Un fapt demn de evidențiat este participarea a doi colegi, aflați în timpul liber, la această intervenție. Colegii noștri, plt.maj. Posteucă Ovidiu și plt.maj. Păcuraru Paul, din cadrul Secției Ilia, care erau în trafic, în imediata proximitate a accidentului, au acționat cu un stingător cu pulbere la capota autoturismului răsturnat în șanț, de unde ieșea fum, și au deconectat bornele bateriei de la auto Logan, grav avariat. Pe parcursul operaţiunii de salvare ei au sprijinit echipajele care acţionau la locul accidentului” – precizează reprezentanții ISU Hunedoara.

foto: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax