Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Accident extrem de grav în Hunedoara. O mașină a spulberat 6 motocicliști: doi au murit și unul este grav rănit

Publicat

Doi motocicliști au murit și unul este grav rănit în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN 68 Hațeg-Caransebeș.

În accident au fost implicate un autoturism și trei motociclete. Al treilea motociclist a fost transportat la spital. Traficul este oprit în zona localității Zeicani.

Din primele informații se pare că șoferul mașinii a încercat să depășească o coloană de mașini, moment în care a lovit un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

Accident cumplit cu doi motocicliști: Comunicatul IPJ Hunedoara

La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean maghiar.

Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La această oră, traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulație, neexistând rută ocolitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dolfi

    duminică, 16.07.2023 at 16:52

    toti analfabetii functional au permis de connducere… Testarea psihologica pt „carnet” e o gluma proasta. Oamenii impulsivi, cu diverse impulsuri negative, cei incapabili sa inteleaga consecintele actiunilor lor nu ar trebui sa primeasca permis de conducere niciodata.

  2. Motorul

    duminică, 16.07.2023 at 18:58

    Ce maasina conducea criminalul? Era prea sigur pe puterea motorului? Asta este capcana multor idioți !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax