Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident feroviar GRAV, la Reghin. Doi oameni răniți sâmbătă, după ce locomotiva unui tren Regio a lovit un camion

Publicat

 

accident CFR Un mecanic de locomotivă şi un pasager al trenului Regio 4542, Târgu-Mureş – Deda, au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident feroviar, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în staţia Reghin, după ce şoferul unui camion a traversat fără să se asigure. Trenul Regio 4542, Târgu Mureş – Deda, a intrat în coliziune cu un camion al cărui şofer s-a angajat în traversare fără să se asigure la o trecere la nivel semnalizată cu indicatorul „crucea SF Andrei”.

Potrivit CFR Călători, mecanicul de locomotivă şi un pasager au primit îngrijiri medicale, iar ceilalţi pasageri nu au fost răniţi şi au continuat călătoria cu mijloace auto. Acestora li se va restitui contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat conform reglementărilor în vigoare. Totodată, echipe feroviare de intervenţie vor elibera linia pentru ca trenurile din grafice să circule în condiţii de siguranţă, iar un mecanic de ajutor va prelua serviciul celui care a fost implicat în acest accident.

A fost solicitat serviciul de urgență 112. Mecanicul de locomotivă și un pasager au primit îngrijiri medicale. Ceilalți pasageri nu au fost răniți și au continuat călătoria cu mijloace auto. Li se va restitui contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat conform reglementărilor în vigoare.

Echipe feroviare de intervenție vor elibera linia pentru ca trenurile din grafice să circule în condiții de siguranță. De asemenea, un mecanic de ajutor va prelua serviciul celui care a fost implicat în acest accident.

„Incidente cu mijloace auto ai căror șoferi nu respectă regulile, nu sunt puține! Trag un semnal de ALARMĂ și fac apel către toți conducătorii auto să respecte avertizările/regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferată și să acorde importanța și atenția cuvenită acestora. Mulțumim și rugăm mass-media să transmită alături de noi acest mesaj. De respectarea regulilor de circulație depind VIEȚI. Viețile oamenilor, ale celor care călătoresc în aceeași mașină cu ei și, nu în ultimul rând, viețile celor care se află în tren”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Sursă: CFR Călători, Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax