Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE FOTO: Accident GRAV între Șona și Lunca Târnavei. Un bărbat a DECEDAT după ce un autoturism s-a ciocnit de un camion

Publicat

Accident grav între Șona și Lunca Târnavei, pe Drumul Județean 107 C. Garda de Intervenție Blaj a intervenit pentru descarcerare și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 14 decembrie, în jurul orei 18:00, un bărbat de 35 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în afara localității Lunca Târnavei, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde, în jurul orei 22:30, a decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială:

O persoană a rămas încarcerată după impact. În urma intervenției echipajelor de salvare, victima a fost descarcerată, au anunțat reprezentanții ISU Alba.

Persoana avea fracturi deschise la ambele picioare și a fost transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba.


Forțe alocate la fața locului: o autospecială de stins incendii, două mașini  SMURD B2 și 1 SMURD tip C.

Sursă informații și foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Horatius

    duminică, 15.12.2019 at 11:30

    Sunt convins ca o mare vina e noroiul scos de utilajele agricole pe sosea. Ar trebui sa faceti un material cu tema asta, politia nu ia nici o masura, pe zona Blaj-Jidvei e patinoar din cauza asta.

  2. Cristian

    luni, 16.12.2019 at 11:36

    In dimineata aceasta am trecut pe Tarnava Mica …e plin de noroi pe sosele, sare dupa utilajele agricole…unde este politia???

    • Ioan

      luni, 16.12.2019 at 20:54

      Stau ascunsi in masini cu radar neinscriptionate, la iesiri din localitati, iar pe cei de la tara nu-i vezi niciodata pe drum, sunt inexistenti…

  3. Adrian

    luni, 16.12.2019 at 14:58

    Foarte adevărat, drumul e plin de noroi, ies tractoarele pline de noroi pe sosea, dar nimeni nu ia masuri…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax