Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT GRAV între Teiuș si Alba Iulia. Un biciclist a DECEDAT, după ce a fost lovit de un TIR. TRAFIC BLOCAT

Publicat

Un biciclist a fost accidentat grav miercuri dimineață, pe drumul național DN1, între Alba Iulia și Teiuș, la intersecția cu Galda de Jos. 

UPDATE, ora 07:40 – Biciclistul, un bărbat de aproximativ 55 de ani din Galda de Jos, a decedat în urma impactului cu autotrenul.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 7.00, pe DN 1, la kilometru 341, la intersecție cu Drumul Județean 107 H, în afara  localității  Galda de Jos, un bărbat de 57 de ani, din Galda de Jos, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere, la pătrunderea de pe drumul județean în drumul național, unei autoutilitare condusă de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, fiind acroșat de acesta. În urma accidentului, biciclistul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit IPJ Alba, biciclistul a fost lovit de un TIR.

Traficul în zonă este blocat.

sursă foto: Facebook – Infotrafic Alba, cititor Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Daniela

    miercuri, 02.09.2020 at 13:49

    Se poate sa fi fost si biciclistul de vina, nu zic nu, dar si TIR-istii astia sunt un pericol pe strazile Romaniei. Sa te feresti de ei cat poti ca altfel, naiba te ia. Politia sa isi mai faca si treaba si sa ii mai tempereze pe nesimtitii de soferi cu cate o amenda, ca tare-s pline drumurile de ei.

  2. Gogu

    miercuri, 02.09.2020 at 15:35

    Daniela, ai înnebunit??!!

  3. kretz

    miercuri, 02.09.2020 at 16:05

    acolo intrarea/iesirea de pe DN oricum sunt periculoase pt ca circulatia este intensă la anumite ore de vârf (cum a fost si cazul cu acest accident nefericit) fiind obligatorie instalarea unui rond giratoriu care ar fi dat mult mai multe sanse biciclistului, dar pe cei de la consiliul judetean îi pişcă la pedală, motiv pt care desigur că – nefiind presată de nimeni – nici CNAIR nu face absolut nimic. probabil cei de la consiliul judetean vor lua modelul intelept al primariei alba iulia si vor pune un panou că drumul nu-i al lor si apoi vor da vina pe victimele accidentelor mai ales că alora din groapă oricum nu le mai pasă. iar politia judeteana este şi ea complet pasivă, se multumeste să constate cine sunt vinovatii fără să analizeze cauzele reale ale accidentelor si să propună soluţii de infrastructură pt a putea fi ele prevenite – mai ales ca în acest caz creşterea siguranţei in trafic e nu doar simpla ci si ieftina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax