Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE ACCIDENT MORTAL la Alba Iulia: O femeie a decedat, după ce fost lovită de o maşină

Publicat

O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 18.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. A fost lovită de o maşină.

Femeia s-ar fi aflat în momentul impactului, pe trecerea de pietoni supraînălțată din dreptul Casei de Pensii .

Maşina care a lovit-o este un taxi.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de Ambulanţă, SMURD şi Poliţie.

UPDATE: Potrivit unor martori, femeia ar fi fost prinsă sub roţile maşinii, iar persoane care s-au aflat în zonă au reuşit să o scoată de sub autoturism. Un pompier, aflat în afara serviciului și care întâmplător se afla prin zonă,  i-a acordat primul ajutor.

UPDATE1: Femeia lovită de taxi ar avea în jur de 60 de ani. A fost transportată la spital şi, potrivit Poliţiei, din primele date, ar fi rănită grav.

UPDATE2: Femeia a murit la spital.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, un bărbat în vârstă de 64 de ani din Alba Iulia, aflat la volanul unui autoturism (taximetru), pe strada Tudor Vladimirescu, a lovit o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni, în dreptul Casei de Pensii. După lovitură femeia a intrat șub roțile mașini. În urma accidentului, femeia a fost rănită grav, iar ulterior a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate. Noi imagini de la accident ne-au fost transmise vineri, în jurul orei 18,00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 14.12.2017 at 19:42

    Poate va miscati ^^^^^ cei de la rutiera si mai stati si pe la trecerile de pietoni (chiar si semaforizate) sa mai luati niste permise!
    „C-asa-i in tenis”…trebuie sa moara cineva ca sa va faceti unii datoria!

    • Jaxxxx

      vineri, 15.12.2017 at 13:12

      Lasa ca stau ei la stadion cu RAR-ul.. Citez din ce am auzit cand am trecut acum un an pe langa ei: „hai ca mai prindem unu de-asta cu Aro si gata”

  2. Costy

    joi, 14.12.2017 at 19:52

    La cat de haotic circula taxiurile in orasul Alba Iulia, ti si frica sa treci strada. Toti bosorogi sunt soferi de taxi. Si cei tineri taximetristi is regii soselei, uni cred cas singuri pe strada

  3. marius

    vineri, 15.12.2017 at 07:33

    Poate va miscati ^^^^^ cei de la rutiera si mai stati si pe la trecerile de pietoni

  4. marius

    vineri, 15.12.2017 at 07:34

    Poate va miscati ^^^^^ cei de la rutiera si mai stati si pe la trecerile de pietoni
    Toti bosorogi sunt soferi de taxi. Si cei tineri taximetristi is regii soselei, uni cred cas singuri pe strada

  5. Andrada

    vineri, 15.12.2017 at 10:11

    Frumos, trebuie sa moara atatia amar de oameni pentru a se face ceva, mai face.ti.va si voi datoria cum trebuie!

  6. gicu

    vineri, 15.12.2017 at 10:20

    presa ar trebui sa prezinte corect evenimentele. nu ar trebui sa fie implicata emotional si personal in descrierea evenimentelor. si atunci cand mor oameni ar trebui pastrata o minima decenta si nu sa prezinte divagatii „eroice” inchipuite.

    • Raspuns

      vineri, 15.12.2017 at 16:53

      Nu stiu ce vi se pare inchipuit, daca nu ati fost acolo nu vorbiti. Oamenii de pe strada au tras masina de pe victima in timp ce soferul de la Gicu Trans se dadea cu capul de masina si striga „Vai ce am facut!”. Asta este atitudinea unui sofer adevarat. Un sofer care asa reflexe bune a avut incat dupa ce a lovit femeia a continuat sa treaca cu rotile peste ea. Si cu siguranta mai sunt mult astfel de soferi de taxi in trafic.

  7. Florin

    vineri, 15.12.2017 at 11:11

    Pentru un profit de 5-10 lei se merge asa cu taxiul, se trece peste trecerile de pietoni cu 50,60 km/h, șoferul este supus la un stres prostesc de către patron, șefi și într-un final și de către anumiti clienți, pentru ca la sfârșitul lunii sa primești un salariu mizer, iar șoferul de taxi, de la compania respectiva lucrează 12 cu 12,zi de zi.
    Conducatorul de taxi, cu o zi înainte se bagase în sensul giratoriu din ampoi 1, anterior a lovit mașină de cel puțin 2 ori, clienții fideli îl cunoșteau și îl refuzau, inafara de lăcomia banului nu pot sa explic motivul pentru care astfel de șoferi mai exista pe drum, șoferi care ne transporta copii, mamele, tatii, care se urca în mașină de taxi fără sa se gândească, sa fie conștient de pericolele de care îl înconjoară, Ignoranța din partea statului care judeca, condamna, dar nu educa preventiv, Ignoranța patronului care, pentru bani forțează oamenii sa lucreze 360 de ore pe luna, când normal este 164.
    Soferul este ultimul vinovat, el nu avea ce sa caute la volanul mașinii de taxi, o persoana care lovește mereu masina, care uita sa alimenteze, este necesar luata de mânuța și trimisa acasă.

  8. Mihai

    vineri, 15.12.2017 at 12:17

    Eu pur si simplu nu înțeleg aceste treceri pentru pietoni suprainalțate…daca se voia a se face ceva pentru a incetinii soferii viteza inainte de trecerile pentru pietoni, trebuiau facute înainte…nu chiar pe trecere…ca omul pe trecere trece…
    Nu înțeleg…

  9. Delia

    vineri, 15.12.2017 at 14:14

    Daca ar fi dupa gandirea unora ar trebui alocat cate un politist pt fiecare dobitoc ca nu cumva acesta din urma sa calce stramb. Asta e rolul politistului? Ma indoiesc. Responsabilitatea e a dobitocului din clipa in care urca la volan. Ca legea aia trăzneasc-o e facuta cu un scop. Vai de noi..

  10. adevar

    vineri, 15.12.2017 at 19:47

    publicati adevarul, va rog….nu transformati o stire despre o tragedie in poveste emotionala umflata cu un salvator cica din timpul liber , care nu a facut altceva decat sa se agite aiurea…mai rau ca un gura casca de serviciu.
    cine l-a vazut pe individ cum se agita crede ca asa sunt pompierii…
    nu e asa. si femeia a murit, in ciuda
    eforturilor celor de la SMURD SI AMBULANTA.

  11. Anonim

    vineri, 15.12.2017 at 20:12

    Dar de pietonii care trec trecerea fara a se asigura . Stati putin si analizati situatia asta cand sunteti la volan . O masina are nevoie de timp si distanta perntru oprire , timpul vine de la reactia soferului si comanda lui de a frana si apoi timpul si distanta franari la care mai apar și acei factori (neatentia , telefoane , treceri pe timp de intuneric neiluminate , treceri care au autovehicule parcate langa ele . Etc)
    Pietoni trebuie să se opreasca la trecere și să se asigure . Daca o masina este destul de aproape si mai are si putina viteza sa nu treaca până nu se opreste masina . Soferul are obligatia de a opri la trecere . Dar daca este la o distanta mica de trecere este riscu de a face accident (loveste pietonu sau intră cel din spate in el)
    Vina o avem toti si in postura de soferi si ca pietoni .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax