Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT grav la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. O persoană încarcerată, după un impact între trei mașini

Publicat

Un accident rutier grav a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 06:20, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona Oarda de Jos. O persoană a rămas încarcerată după ce trei mașini s-au lovit. În urma evenimentului rutier, traficul în zonă a fost blocat. 

UPDATE 2, ora 07:50 – Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fot reluat pe ambele benzi de circulație.

UPDATE 1, ora 06:50 – Potrivit ISU Alba, persoana a fost extrasă din autoturism. Aceasta prezintă un traumatism cranio-cerebral ușor.

De asemenea, alte cinci persoane aflate în mașinile implicate în evenimentul rutier au fost asistate de către ambulanța SAJ cu medic. Acestea prezintă răni ușoare.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Din primele date, o persoană ar fi rănită. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în zona Oarda de Jos.

Este vorba despre trei autovehicule implicate, șase persoane participante la trafic din care o persoană încarcerată.

Pompierii militari lucrează la extragerea persoanei încarcerate din autoturism.

Pompierii intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

UPDATE:  Unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului

„La data de 20 decembrie 2023, în jurul orie 06.00, pe DN 1, la kilometrul 375, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, înspre Sebeș, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Sebeș.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,64 alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 36 de ani care se afla la volanul primului autoturism, iar în cazul celorlalți conducători auto a indicat faptul că nu erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

sursa foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax