Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT grav pe A1 Sibiu – Sebeş. O persoană rănită după ce două TIR-uri s-au lovit pe CONTRASENS

Publicat

O persoană a fost rănită în urma unui accident grav petrecut marţi, în jurul amiezei, pe Autostrada A1, sensul Sibiu – Sebeş. Traficul a fost blocat şi deviat după ce un TIR a rupt glisiera mediană şi a lovit, pe contrasens, alt TIR.

Din primele date, accidentul s-a petrecut la kilometrul 264 al autostrăzii, sensul Sibiu – Sebeş.

UPDATE, ora 16.30: Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, pe A1. Vehiculele implicate în accidentul de la kilometrul 264 au fost îndepărtate de pe carosabil, anunţă InfoTrafic Poliţia Română.

UPDATE, ora 15.18: Circulaţia rutieră a fost reluată pe sensul Sebeş – Sibiu, transmite IPJ Sibiu. Traficul rutier este în continuare închis pe sensul Sibiu – Sebeş, cu devierea acestuia pe Ocna Sibiului km 254 – DN1 – Sălişte km 270.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier va fi deviat pe sensul Sebeş – Sibiu, km 270, la ieşire Sălişte – DN1 – intrare Ocna Sibiului – km. 254.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe ambele căi de rulare ale autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş este la această oră (12.10) întreruptă, după ce la kilometrul 264 (între localităţile Cristian şi Sălişte, judeţul Sibiu) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri. Unul dintre ele a rupt glisiera metalică mediană şi a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de celălalt vehicul. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

accident A1_12 feb

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul unuia dintre cele două TIR-uri, ce circula spre Sibiu, a intrat în coliziune cu glisiera mediană, a pătruns pe contrasens şi a acroşat alt TIR, ce circula regulamentar din sens opus. O persoană a fost rănită.

accident A1_12 feb_2

Pe sensul Sebeş-Sibiu, circulaţia se desfăşoară restricţionat pe banda 1 şi banda de urgenţă.

accident A1_12 feb_3

Pe sensul Sibiu – Sebeş, traficul este deviat de la km 254, ieşirea spre Ocna Sibiului, direcţionat DN1 – Sălişte.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax