Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT GRAV, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Două femei rănite, trei automobile implicate

Publicat

Două femei au fost rănite, miercuri dimineaţa, într-un accident pe A1, zona Aciliu, în care au fost implicate trei autovehicule, traficul pe sensul Sibiu – Sebeş fiind blocat, informează românia24.ro.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 275 +300 de metri, pe raza localității Apoldu de Jos, județul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism, în vârstă de 35 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo rutiere, pe fondul unui carosabil ud, a acvaplanat, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit glisiera mediană, iar apoi a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă şi cu un ansamblu TIR.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu un echipaj SMURD, fiind acordate îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, două femei de circa 19 şi 39 de ani.

Tânăra de 19 ani a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu traumatism cranio-facial, iar un echipaj SAJ a transportat la spital cealaltă femeie.

Traficul este blocat pe sensul Sibiu – Sebeş, fiind deviat pe DN 1.

sursă foto: Infotrafic Sibiu – Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax