Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident grav pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un bărbat a DECEDAT după ce un TIR s-a izbit de parapet. Trafic blocat

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:50, pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în apropiere de Sibiu. Un TIR încărcat cu sucuri s-a izbit de glisiera mediană și a ajuns pe contrasens. Șoferul autocamionului a decedat.

UPDATE: Conducătorul auto care a decedat avea 49 de ani și era din județul Teleorman. Remorca autotrenului era înmatriculată în județul Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localității Cristian, județul Sibiu, un  autocamion încărcat cu sucuri a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe sensul opus de mers. În urma impactului, bucăți din parapet au ricoșat într-un alt autovehicul.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulația fiind deviată pe la nodul rutier de la km 270, localitatea Săliște, pe DN 7.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Potrivit ISU Sibiu, un apel pe numărul unic de urgență 112 a anunțat că un ansamblu TIR s-a răsturnat pe A1 sensul de mers Sibiu-Nădlac. ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care este încarcerat și decedat.

La acest moment încă se lucrează pentru extragerea victimei.

Potrivit IPJ SIbiu, accidentul s-a produs la km 254, în apropiere de ieșirea spre Mediaș. Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Nădlac a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit glisiera mediană și se oprește pe contrasens. Bucăți din parapet au acroșat un alt vehicul condus pe sensul opus.

Traficul este complet blocat pe sensul Nădlac – Sibiu, îndeosebi din cauza mărfii răsturnate pe partea carosabilă.

sursa foto: DRDP Brașov

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax