Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Accident grav pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș. Un bărbat și-a pierdut viața. Impact între un autoturism și un camion

Publicat

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier grav petrecut sâmbătă după-amiaza pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș, zona Câmpia Turzii. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un camion.

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a petrecut în zona kilometrului 30. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Turda.

Echipajele de intervenție au găsit, la fața locului, un autoturism și un camion avariate. În autoturism, se afla un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Pompierii au acționat pentru extragerea corpului acestuia.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost declarat decedat de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în zona localității Câmpia Turzii, județul Cluj, este oprită circulația pe prima bandă, pe sensul Câmpia Turzii către Gilău (Cluj).

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 15.00.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 13.00, a fost înregistrat un accident rutier pe Autostrada A3, sensul de mers Chețani spre Gilău, pe banda 1 de circulație.

Din primele cercetări derulate la fața locului a rezultat că, un bărbat, 35 de ani, din județul Gorj, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa.

Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani.

Conducătorul autoutilitarei, de 27 de ani, din Turda, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax