Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe Autostrada A3, pe breteaua de intrare de la Nădășelu. O femeie a decedat, un bărbat în stare gravă

Publicat

Un accident grav s-a petrecut duminică, 13 noiembrie, în jurul orei 12.00, la urcarea pe Autostrada A3, dinspre sens giratoriu Nadășelu către Gilău. Trei persoane au fost rănite grav, în urma impactului dintre un autoturism cu un autocamion. 

Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Cluj, în jurul orei 11.58. ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism și un autotren la urcare pe A3 dinspre sens giratoriu Nadasel către Gilău.

Au fost anuntate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu doua autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ, transmit reprezentanții ISU Cluj.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe breteaua de intrare în autostrada A3 Turda-Borș, în localitatea Nădășelu, județul Cluj, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autocamion, în urma căruia autoturismul s-a răsturnat, iar din acesta au rezultat 2 victime, care sunt încarcerate. Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Nădășelu-Gilău, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.

O femeie a decedat, un bărbat în stop cardiorespirator

UPDATE 13.09: Potrivit ISU Cluj, o persoană de sex feminin a fost declarată decedata după extragere din autoturism, un bărbat este în stop cardiorespirator – se fac manevre de resuscitare, a treia persoana, minor, conștient, i se acordă îngrijiri medicale.
sursă foto: ISU Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax