Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident grav pe DN 14. Un copil de 8 luni și un bărbat și-au pierdut viața după ce o mașină s-a răsturnat

Publicat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, pe DN14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. Un bebeluș de 8 luni și un bărbat și-au pierdut viața după ce o mașină a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.00.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ.

Au fost găsite trei persoane, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului.

S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator. Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașina conștientă, aceasta având multiple traumatisme, craniene și la membre. A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii, se afla și el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare, acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, potrivit Poliției Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. popa marcel

    miercuri, 31.01.2024 at 10:29

    Noaptea la ora 3 ar trebui sa dormi nu sa conduci cu un copil asa mic.Nu invatam nimic din greselile altora.Cine stie daca a avut scaun copilul?Pacat ca mor atatia oameni tineri in accidente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax