Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident GRAV pe DN 6. O persoană a decedat după impactul dintre un autocar, trei autoturisme şi o autoplatformă

Publicat

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei sunt rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc luni după-amiază pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin.

În accident au fost implicate cinci autovehicule, dintre care un autocar, trei autoturisme şi o autoplatformă.

„Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează Detaşamentul Caransebeş şi două echipaje de la ISU Mehedinţi.

În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Echipajele de intervenţie sunt la faţa locului, traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării.

UPDATE: Potrivit IPJ Caraș-Severin, pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, la km 371, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, soldat cu decesul unui conducător auto și vătămarea corporală a altor două persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar în vârstă de 60 de ani, care ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în județul Olt.

De asemenea, în accident au fost implicate alte 2 autoturisme înmatriculate în județele Mehedinți și Dolj și o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani și rănirea pasagerei dreapta față din același autoturism și a conducătorului autoutilitarei, toți cetățeni bulgari, cei doi răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcooltest stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate