Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident GRAV pe DN1, în județul Cluj. Un șofer a murit după impactul cu un TIR

Publicat

Un tânăr de 32 de ani a murit, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN1 Cluj-Napoca – Huedin, la Căpușu Mare. A fost găsit fără viață între fiarele contorsionate ale unui autoturism, după impact cu un TIR, scrie Romania24.ro.

Mașina în care se afla a rămas în mijlocul drumului după accident, iar celelalte două autovehicule implicate, un TIR și un SUV, au ajuns în curtea unei firme.

Bărbatul a decedat în urma leziunilor suferite, medicii sosiți de urgență la fața locului declarând pe loc decesul acestuia.

Pompierii au acționat pentru scoaterea trupului din autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță, ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.

La fața locului, pompierii au găsit un TIR și alt autoturism, ieșite în afara șoselei, în curtea unui operator economic.

Bărbatul care și-a pierdut viața era din comuna Gilău, iar din primele date cauza producerii accidentului este pătrunderea pe contrasens a autoturismului.

Sursă: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax