Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident GRAV pe DN1. Un mort și patru răniți, dintre care doi copii

Publicat

a

Accident extrem de grav, pe DN 1. Un om a murit şi alţi patru, printre care şi doi copii, au fost răniţi într-o coliziune produsă pe raza județului Bihor.

Un autoturism și o autospecială care transporta lemne s-au ciocnit violent. În urma impactului, şoferul maşinii şi-a pierdut viaţa.

Pasagerii din celălalt vehicul – un bărbat, o femeie şi cei doi copii ai lor de 9 şi 11 ani – au fost duşi la spital, în stare gravă. Unul dintre copii este în comă indusă, iar celelălat are fracturi la ambele picioare.

YouTube video

UPDATE: Potrivit IPJ Bihor, joi, 9 mai a.c., la ora 19.40, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tileagd, un bărbat de 32 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed și ploaie și, într-o curbă ușoară la dreapta, a derapat, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 32 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, conducătorul autoutilitarei, o femeie de 40 de ani, din Oradea și doi minori de 8 și 10 ani, tot din Oradea, toți pasageri în autoutilitară, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

În urma investigațiilor de la UPU, atât părinții cât și cei doi copii ai lor rămân internați la Spitalul Județean. Mai grav este unul dintre băieței, aflat în comă indusă, și tatăl lor, încă în stare de șoc.

„Cei doi copii, cel în comă indusă și asistat respirator, are fracturi multiple ale oaselor feței, iar celălalt – plăgi și fracturi ale membrelor inferioare. Adulții au fracturi la nivelul coapselor: bărbatul la ambele coapse, femeia doar la una, iar ambii vor intra în operație”, a precizat pentru ebihoreanul.ro, dr. Hadrian Borcea.

foto, video: alesdonline.ro

sursa: ebihoreanul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax