Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT grav pe drumul ce leagă Autostrada A1 de aeroport, la Sibiu. Trei adulți și doi copii au ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni după-amiaza pe DN 7H, drumul ce face legătura între Autostrada A1 și DN 1, la Sibiu, în zona aeroportului. Trei adulți și doi copii au ajuns la spital după un impact între două mașini.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 7H, în apropiere de nodul rutier cu A1.

În timp ce conducea un autoturism spre Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt vehicul fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 27 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a pasagerilor din al doilea autoturism, o femeie și doi copii, cu toții fiind transportați la spital.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat total.

Potrivit ISU Sibiu, salvatorii intervin de urgență pe DN 7 în apropiere de localitatea Șura Mică la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și două ambulanțe SAJ.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulți și doi minori. Echipajele SMURD au preluat doi bărbați în vârstă de 27 și 52 de ani care au fost transportați la spital conștienți cu diferite traumatisme și contuzii.

Minora în vârstă de 9 ani, o mamă și un sugar au fost preluați de echipajele SAJ.

Pompierii sibieni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de protecție și securitate la incendiu.

sursa foto: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax