Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în Alba Iulia, la sensul giratoriu de la „Ambient”. Impact între un Logan, o Dacia 1300 şi un BMW

Publicat

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut marţi dimineaţa pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, la ieşirea spre Cluj-Napoca.

Din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate în sensul giratoriu din dreptul magazinului „Ambient”, trei maşini s-au lovit. Şoferii din două dintre autovehicule au suferit leziuni.

Din primele informaţii, un autoturism Dacia Logan de culoare vişinie condus de o femeie a pătruns în sensul giratoriu şi a lovit o Dacia 1310 şi un BMW, toate maşinile fiind serios avariate în urma impactului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 8.08, pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, L.R.V., o femeie în vârstă de 40 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea în sensul giratoriu, intrând în coliziune cu un autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Teiuş de C.R.A., un bărbat de 29 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Alba.

În urma accidentului, C.R.A. a suferit un traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatisme la nivelul capului, iar conducătorul celui de-al treilea autoturism şi un minor, pasager în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.”

Foto: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Biro Crata

    marți, 17.06.2014 at 15:32

    Sensul giratoriu de la Ambient si cel de la OMV sunt aproape invizibile. Ori le faceti sa se vada, ori le desfintati ! Sunt doua caricaturi de sens giratoriu !

  2. bog

    marți, 17.06.2014 at 23:02

    Problema este ca nu te poti asigura de gardurile care delimiteaza trotuarul de sosea si un amanunt pe care putini il stiu loganul visiniu statea pe loc in momentul impactului…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax